Hej PRT-diggare!

Planeringen för årets PRT pågår för fullt. Vi diskuterar med kommunen som äger Tipshallen, kastlandslaget, vaktmästare och andra. Mot slutet av mars vet vi om vi får lokalen de dagar vi önskat. Först då kan vi jobba vidare med planeringen.

Vår avsikt är att PRT 2020 ska bli ännu lite bättre. Fler startplatser på 24-timmars, fler elitlöpare på både 24-timmars och på ett par kortare kortare distanser och lopp såväl fredag som lördag-söndag.

Vi tänker just nu 100 km på fredagen med en ganska hård maxtid, eventuellt med en möjlighet att även springa 6-timmars om en har tidigare resultat över 60 km. På lördagen och söndagen blir det fokus på 24-timmars, med mindre startfält på 6-timmars och 12-timmars.

Allt är fortfarande preliminärt, men våra målsättningar är att 24-timmars ska vara vårt huvudlopp, det ska gå att göra internationellt gångbara resultat även på kortare distanser (fredag) och att 6-, 12- och 24-timmarshelgen ska ha breda startfält där löpare på alla nivåer är välkomna. Just nu håller vi mest våra tummar för att vi får lokalen som vi önskat. Och visst, det är Luciahelgen vi önskar oss!

Vi hoppas också kunna erbjuda middag och prat på fredagkvällen och kanske även gemensam frukost/brunch på lördagsförmiddagen.

Spring snyggt!

Planer inför PRT 2020.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest