Nu kan vi äntligen presentera länken för webbsändningen! Den kommer att ske via http://okv.se/play/oppna-kanalen-vaxjo/prt2016. Där sänder Öppna Kanalen Växjö hela dygnet, från 12 till 12. Dessutom sänds det i TV (Öppna Kanalen Växjö), vilket kan ses av alla som har TV via kabel eller IP i Växjö kommun.

Tittarna kommer att kunna följa löparna med en kamera riktad åt respektive håll i sprinthallen där tidtagningen sker, med tillhörande grafik på passerande löpare för att enkelt följa antal varv, varvtider, sträcka och snittempo.

Varje kvart kommer ställningen i de båda pågående distanserna att visas, med bild från kamera vid serveringen, för att ge lite variation i miljön.

Sändningen kommer inte att vara bemannad. Allt sker med automatik, så vi hoppas att även utrustningen hänger med i 24 timmar thecasinoapps.com 🙂

En bonus är att löpare (och andra på plats) utöver den vanliga varvningsstatistiken på en TV-skärm, även kommer att kunna följa ställningen i de pågående distanserna. Åtminstone de tolv första, som det ser ut i dagsläget.

Vi jobbar nu med finslipandet av alla script och automatisering för att få grafik och statistik på en nivå som andra 24-timmarstävlingar inte kan erbjuda.

Direktsändning på webb och TV

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest